+32499333111

De Schattenjagers organiseren schattenjachten, waarbij je met een metaaldetector op zoek gaat naar hele mooie prijzen. Ook bieden we een ruim assortiment metaaldetectoren en accessoires aan op onze webshop.

webshop

Op zoek naar een metaaldetector, pinpointer, vismagneet of accessoires? Aarzel niet en neem een kijkje op onze webshop. We hebben een ruim gamma aan detectoren van het merk Quest, Nokta Makro en Tero Vido. Voor onze vismagneten hebben we gekozen voor het merk Magnetar.

Evenementen - Schattenjachten

Heb je zin in een originele, spannende buitenactiviteit met net dat tikkeltje meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.​

Wie zoekt, die wint! En dit geldt voor iedereen die meedoet in het spel.
Er worden verschillende soorten schattenjachten georganiseerd, zowel voor jong als oud. Hierbij kunnen de prijzen en/of prijzengeld telkens variëren. Bekijk dus zeker goed het evenement.

Tijdens de familie-editie zoeken jullie naar speelgoed, consoles en games, een bbq voor de papa, ...
Tijdens de volwassenen-editie zoek je naar prijzengeld. Dit kan oplopen tot wel €2000!Voor ieder wat wils dus! En mocht u van al dat zoeken honger of dorst krijgen: wees gerust, wij zorgen voor een hapje en drankje.

Ben jij diegene die gaat lopen met de mooiste prijzen?