Karrotrec Durres

Towing Service

Rruga Martin Camaj, Durrës, Durrës, 2007, Albania


+355 68 885 5559

Që nga themelimi ynë, Karrotrec Durrësi ka qenë i njohur për shërbime cilësore, efikasitet të jashtëzakonshëm dhe nivel më të lartë të profesionalizmit. Pa marrë parasysh se çfarë shërbimi ju kërkoni, ne garantojmë jo vetëm që takojmë, por i kalojmë pritjet tuaja dhe sigurojmë kënaqësinë tuaj të plotë.
************************************************** ************************************************** ***********
Ekipi ynë është i gatshëm për çdo punë, duca menaxhuar mi projekte aftësi dhe përvojë që klientët tanë kanë ardhur. Ju lutemi të kontaktoni për të mësuar më shumë për ekipin tonë, kompaninë tonë ose për detaje në lidhje me shërbimet që ne ofrojmë.