0040727863727

Aplicația NutriOn este o unealtă digitală dedicată pacienților diagnosticați cu afecțiuni oncologice. Scopul aplicației NutriOn este să crească calitatea vieții acestor pacienți prin îmbunătățirea nutriției acestora, cât și a stării de bine fizice și psihice.

Există 5 funcționalități principale ale aplicației care vin în ajutorul pacientului oncologic:

1. Modulul de cursuri. În acest modul, pacienții vor găsi module care conțin informație medicală actualizată, verificată și aprobată de medici, cu scopul de a se autoeduca în legătura cu afecțiunea lor. Principalele subiecte dezvoltate sunt nutriția, efectele adverse ale tratamentului, interacțiunile medicamentoase, sănătatea mentală și activitatea fizică.

2. Modulul de rețete. Aici va fi o listă întreagă de preparate recomandate de nutriționiștii specializați în sfera oncologiei. Preparatele vor fi împărțite pe categorii, în funcție de obiectivele pacienților, dar și în funcție de limitările pe care le produce tratamentul oncologic, cum ar fi greața, vărsăturile, lipsa apetitului, dificultățile la înghițire, etc.

3. Modulul de fitness. Acest modul cuprinde o serie de exerciții fizice recomandate de experți pacienților care suferă de afecțiuni oncologice, adaptate pentru a crește calitatea vieții.

4. Modulul de grupuri. Aici, pacienții oncologici vor putea comunica prin intermediul unor grupuri destinate fiecărei patologii oncologice în parte. Practic este ca o rețea socială a pacienților oncologici unde ei pot să interacționeze cu ceilalți utilizatori ai aplicației care suferă de aceeași patologie oncologică.

5. Modulul de consultații. Acest modul îi permite pacientului să programeze un consult digital cu specialiști din domeniile nutriție, psihologie, kinetoterapie și ergoterapie.