Salina Himalaya

Community Health Centre

44 Strada Elena Doamna, 1, Ploiești, 100003, RomaniaSalina Himalaya este o salina artificiala dotata cu doua halogeneratoare PrizSalt+Prisma, fiind cele mai moderne halogeneratoare de aerosoli uscati salini. Concepute in scop terapeutic , incorporeaza tehnologie de ultima generatie si reprezinta cheia terapiei cu aerosoli salini.
Acestea mentin concentratia de sare constanta pe durata intregii sedinte de haloterapie, care reprezinta inhalarea de aerosoli uscati.
Salina Himalaya este un spatiu destinat haloterapiei active, destinat atat copiilor, cat si adultilor, care vin la noi pentru ameliorarea simptomelor de astm bronsic, rinita alergica, viroze respiratorii, raceli sezoniere, apnee, bronsita asmatiforma, sinuzita, faringita, amigdalita cronice, boli ale pielii, anxietate, depresie si multe alte afectiuni.
Amenajarea salinei s-a raportat la cele mai inalte standarde de constructie, apelandu-se la o firma specializata in amenajarea salinelor de suprafata. Atat peretii, cat si pardoseala sunt tapetate la propriu cu sare de Himalaya, o sare pura, nerafinata si neprelucrata, iar impreuna cu aerosolii salini uscati proveniti de la halogeneratoare , formeaza un microclimat stabil, aseptic, unde factori ca, temperatura si umiditatea, sunt atent monitorizati.
Punctul forte al haloterapiei active este faptul ca cele 45 de minute petrecute la noi , echivaleaza cu 4 ore petrecute intr-o salina de mare adancime.
Ideea unei saline in oras a venit, in cazul nostru, dintr o necesitate, iar astazi ne bucuram ca am dat viata unei idei de suflet, unde toti ploiestenii pot beneficia de microclimatul unei saline, chiar in centrul orasului.

Monday
-
Tuesday
-
Wednesday
-
Thursday
-
Friday
-
Saturday
-
Sunday
-