Sloepen Discounter

Yacht Broker

17 Lijzij, Huizen, 1276 GH, NetherlandsVerkoop van sloepen en tenders

SLOEPEN DISCOUNTER

OVER ONS:

Sloepen discounter is een dynamisch bedrijf van de nieuwe generatie die zich richt om de service, waarde en professionaliteit in de jachtmakelaardij te verbeteren. Wij leveren uitstekende service bij de verkoop uit ons grote assortiment sloepen. Wij hebben geen dure showrooms en overhead, waardoor wij onze sloepen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Voordat de sloepen in de verkoop gaan worden deze onderworpen aan een survey door onze technische jacht engineer. Mocht u een sloep te koop hebben of willen kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SLOEP KOPEN

​Bent u van plan een tweedehands sloep of motorboot te kopen, maar weet u niet precies op welke belangrijke punten u moet letten? Wij helpen u daarmee, Met behulp van onze checklist bieden wij u wat houvast en ondersteuning bij het aanschaffen van een sloep of motorboot. Wanneer wij deze stapsgewijs doorlopen weet u dat de belangrijkste onderdelen van het schip in orde zijn.
Waarna wij eventuele minpunten kunt aankaarten en bespreekbaar kunnen maken bij de verkoper. Zo zijn wij beter in staat om te onderhandelen en uiteindelijk tot een goede deal te komen.

SLOEP VERKOPEN

​Wilt u een sloep verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres, door onze jarenlange nautische ervaring, beschikken wij over de juiste kennis in huis. Wij werken volgens het volgende systeem: Indien u besluit bij Sloepen discounter u sloep te verkopen, maken we een Kortom: No cure, no pay en alles zonder verplichtingen.afspraak om de sloep te bezichtigen, tijdens de bezichtiging doen wij een inspectie van de boot, maken professionele foto's ( geen Iphone ). Dit geheel zonder kosten, Sloepen Discounter vraagt alleen een kleine fee, indien wij de sloep voor u verkopen.
Kortom: No cure, no pay en alles zonder verplichtingen.

Interesse: schrijf ons een e-mail: info@sloependiscounter.nl of
bellen is sneller: +31- 644 727 721

Monday
-
Tuesday
-
Wednesday
-
Thursday
-
Friday
-
Saturday
-
Sunday
Closed