Young Monkey

Marketing Agency

Schipholweg 103, Leiden, 2316XC, Netherlands


+31 71 234 0078

Bij veel bedrijven staan marketing en sales los van elkaar. Zonde vinden we bij Young Monkey! Waarom? Omdat als marketing en sales niet goed op elkaar zijn afgestemd en niet optimaal worden ingezet, je als bedrijf winst misloopt. De nachtmerrie van elke ondernemer! Daarom gaan wij ervoor zorgen dat hier voor eens en voor altijd verandering in komt. Wij gaan de ondernemer helpen om van marketing en sales een sterk, samenhangend geheel te maken.
Dit doen we onder andere door deze twee belangrijke factoren met elkaar te verbinden en verkoop-en marketingtactieken effectief in te zetten. Samen met de klant werken we toe naar meer succes en doorbreken we de muur tussen sales en marketing.
Het is belangrijk dat de klanten een duidelijk beeld krijgen van wat marketing en sales inhoud. Marketing is gericht op de markt en vormt de basis voor de daaropvolgende sales. Te veel bedrijven stoppen bij marketing en lopen daardoor veel winst mis. YM gaat door en zorgt ook voor de juiste sales strategie, zodat een lead uiteindelijk leidt tot omzet.
Het team van Young Monkey bestaat uit ervaren spelers en young professionals die klaar zijn om het anders te doen. Afgezaagde marketingstrategieën en verleidelijke sales praatjes komen niet in ons woordenboek voor. Wat dan wel? Originele concepten gemaakt door een splinternieuwe generatie marketeers en sales professionals.
Wij vinden het de hoogste tijd om nieuwe deuren open te openen, grenzen te verleggen en wat meer lef te tonen. Samen met de sterren van morgen gaan wij op weg naar succes. We’re not here to take part, we’re here to take over. Welkom bij Young Monkey.