ZardArtLab

Art School

Șos. Hînceşti 55/6, Șos. Hînceşti 55/6, Chișinău, 2028, Moldova


+37369178893

Laborator destinat dezvoltării personalității prin intermediul artei vizuale.
Misiunea laboratorului este creare mediu potrivit pentru activităţile minorilor, promovarea artei conceptuale ca element al dezvoltării personale.
ZARD ART LAB este un spațiu liber pentru experimente, descoperiri și performanțe personale. Noi percepem arta ca fenomen accesibil tuturor și un element important în evoluția personalității la toate vârstele. Propunem un mediu sigur de susținere și stimulare adaptat la necesitățile fiecăruia.
Copiii și adolescenții în cadrul laboratorului vor cunoaște un model noncomformist de abordare artistică a diferitor subiecte și fenomene, vor căpăta aptitudini pentru a-și seta obiective realiste, rezolva probleme și a găsi soluții noi. Adulții indiferent de nivelul de pregătire vor încerca să redescopere facilitățile practicilor artistice, vor trăi experiența unei arte accesibile și relaxante.
Echipa noastră formată din traineri calificați și open minded va asigura securitatea procesului, va oferi suportul organizațional și stimulant pentru activități plăcute, inteligente și cool.